Matrace 90x200

Matrace 90x200

patří mezi nejprodávanější rozměr matrací na trhu. Matrace je vhodná jak pro jednolůžko, tak i do manželských postelí. Je dostatečně široká, takže poskytuje dostatečné pohodlí a komfort pro spánek každého běžného uživatele.

Protože je matrace o rozměru 90x200 u nás nejrozšířenější nemusíte mít obavu, že byste si mezi nepřeberným množství typů a druhů matrací nevybrali ten správný typ.

Matrace o rozměrech 90x200 se vyrábí z mnoha materiálů, na trhu najdeme tedy matrace latexové, pěnové, matrace z líné paměťové pěny, pružinové matrace, matraci s koňskými žíněmi, matrace s kokosem, přírodní matrace a dokonce i BIO ručně šité matrace.

 

Matrace 90x200

je vhodná pro všechny, pro dospělé, děti, seniory i pro osoby nemocné, nebo dlouhodobě upoutané na lůžko. Matrace o rozměru 90x200 se vyrábí i jako zdravotní anebo ortopedické, je tedy vhodná i pokud vás sužují problémy se zády, nebo jiné zdravotní komplikace, které jsou spojené se špatným spaním.

 

Prodlužte vaší matraci životnost.

Pokud si matraci vyberete a zakoupíte, poohlédněte se ještě po ochranném potahu na matrace, který zajistí vaší matraci delší životnost. Chrániče matrací jsou ve většině případech voděodolné a tak zabraňují tekutinám dostat se k matraci a tím ji poškodit.

Matrace zůstane déle svěží, čistá a snižuje se tím její opotřebení. Ochranné potahy na matrace jsou velice lehké na údržbu, potah jen sundáte a bez problémů jej lze prát v automatické pračce. Pokud nechcete matraci ničím potahovat, můžete si jako ochranu matrace zvolit i tento chránič matrace, který vám nejen zaručí čistotu, ochranu a pohodlí.

Vaše postel zůstane vždy svěží a čistá. Ani tyto podložky nejsou na údržbu nijak náročné a dají se jednoduše vyčistit. Chrániče jsou vyrobeny z potahu bavlněného nebo ze směsi bavlny a polyesteru. Náplň tvoří duté vlákno. Celý chránič je hustě prošit tak, aby se duté vlákno nesesunulo a chránič tak držel svůj tvar i po mnoha vypráních.